Beställ din utbildning här

Beställning

Beställ utbildningar

Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig med prisuppgifter för att beställa Smart Stylingträning och Smart Materiallära om du är företag eller skola. Du förbinder dig inte till köp när du fyller i formuläret. Om du beställer båda utbildningarna samtidigt så sparar du hela 20 %! Du betalar via faktura i och med att du beställer produkten. Så fort du betalt kommer du att kunna använda din licens. Fält märkta * är obligatoriska.

Är du privatperson eller småföretagare kan du anmäla dig till våra kurser. Vi har nya kurstillfällen löpande!

Läs mer här och anmäl dig

https://www.smartstylingtraning.se/lar-dig-styling-som-proffsen/

 

  Jag godkänner villkoren

   

  Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar om du inte loggat in i kursen mer än en gång och inte gjort några uppgifter.

  Att komma igång med våra utbildningar är enkelt! Fyll i formuläret. När du får prisuppgifter från oss kan du beställa Smart Stylingträning och Smart Materiallära. Inom några dagar efter att du betalt, kommer material och alla inloggningsuppgifter du behöver rakt ner i din inkorg.

  Gör som några av Sveriges ledande modekedjor och gymnasieskolor, och lyft er utbildning till nästa nivå med hjälp av Mirjam Kellermanns kunskaper och beprövade pedagogik!

  Smart Stylingträning har utsetts till Best Online Fashion Industry Training 2016 av CV Magazine