Fuskpälsen som fick storhetsvansinne!

Vill du träffa rätt i vinter så finns det bara en enda sak att göra och det är att gräva fram en riktigt GRÄSLIGT UNDERBAR gammal fuskpäls från 80 talet.

Kanske hade du en själv när det begav sig, eller kanske hade din mamma en?

Annars är det bara att snabbt dra till närmaste second hand butik och rodda bland vinterjackorna.

Fuskpäls har troligtvis ALDRIG någonsin i historien varit så hett som denna kommande vinter.

 

Och du ska veta att Fuskpälsen tar ingen hänsyn till landet lagoms fördomar. Absolut inte. Istället fläker den grandiost ut sina fluffiga vingar och vill gärna vara extra stor, extra lång, extra insane, med extra färg eller mönster.

 

Men nu kanske du undrar – men blir inte det liiiite för mycket?

– Neeeeeeeej, neeej, nej:) Det kan absolut inte bli för mycket av fuskpäls denna vinter. Istället ska vi tänka såhär: DESTO MER FUSKPÄLS – DESTO BÄTTRE!

På huvudet, på kroppen och på fötterna går jättebra – och gärna samtidigt.

 

Svep in dig i din lurviga favoritfärg, strosa till jobbet, till krogen eller plocka äpplen på landet. För du vet väl att i en i en fuskpäls kan man göra precis vad som helst!

 

Och har du länge gått och smygdrömt om att få flippa ut en liten stund i din egen lilla modehistorik, så är din tid kommen girl!

Kanske är du lite småsugen på att få den där extra boosten med uppmärksamhet… Well, fuskpälsen är svaret på alla dina drömmar:)

 

Iklädd en stor färgglad fuskpäls kommer du att få uppmärksamhet, nyfikna blickar (kanske en och en annan biach-blick) och definitivt en stor dos pirrande fniss i maggropen.

Men Hey – det är verkligen ingen fara om du inte riktigt vågar köra all in. Det finns nämligen massor av fuskpälsalternativ att välja bland.

Den lite nättare höftenlånga varianten funkar tillexempel alldeles utmärkt till det mesta, i en aningen mer diskret färg som beige, vit eller svart.

 

Men… det är inte allt, gott folk! Det finns ännu mer att hämta ur den här trenden förutom värme, fniss och lite kaxighet.

Jamen visst är det så. Jag har nämligen sparat det bästa till sist:

 

För om vi alla vågar svepa in oss i lite mer lurviga grejer, ja, då blir vi nog allihop

lite mer kramvänliga. Och lite mer kramar under de mörka vintermånaderna, ja det kan ju faktiskt aldrig skada, eller hur?

 

Kram från oss.

 

Bild från miu miu.